Betaalbaar Lasergamen op locatie

De ultieme belevenis voor jong en oud

Voor wie?

Het huren van lasergame is geschikt voor jong en oud.
We hebben hieronder een aantal voorbeelden genoemd om je
een idee te geven hoe dat eruit zou kunnen zien.

Laserflow als bedrijfsuitje

 

Wil je een keer iets actiefs als bedrijfsuitje? Wat dacht je van Lasergamen op kantoor? Ideaal voor de vrijdagavond. Na het werken even stoom afblazen met je collega's.  


Denk aan de gangen op kantoor, de garage, de kantine, eventueel de loods op je werk. Je hoeft dus niet te zoeken naar een locatie. We kunnen je reservering komen brengen. En dan bouwen we jullie werkplek om tot een heuze lasergame arena.


Kortom: een geslaagd personeelsfeest en dat
gewoon bij je op het werk!

Laserflow in de supermarkt


Altijd al gedroomd van lasergame battle op je werkvloer? Niet meer vakkenvullen maar lekker door de gangen heen rennen en schieten op elkaar?

Begeef je door de paden, hekjes, pallets, dozen en winkelwagens van je supermarkt. Het is de ideale, unieke locatie om een lasergame arena te bouwen. Met onze camouflage doeken, rookmachine en lichteffecten, toveren we jullie werkvloer om tot een super coole arena. Met de coole geluids effecten op je gun, maakt het tot de allerleukste bedrijfsuitje ooit.

 

Heb jij er al zin in?

Laserflow op het voetbal/
Hockey veld


Verander samen met je teamgenoten, jullie veld tot een lasergame arena. Ga achter je coach aan of vecht onderling uit wie de ultieme winnaar wordt in een Free for All match.

Het veld is een ultieme locatie om uit te breiden, met obstakels, luchtkussens, stormbanen en het gebruik van goaltjes in combinatie met camouflagedoeken. 


Word jij de held op het veld met lasergamen?

Laserflow op school


Ga de strijd aan met je klasgenoten en leraren. Heb je 30 guns nodig voor je klas? Dat kan. Wij bezitten genoeg guns om jouw klassen uitje tot een spektakel te maken

Zie je jezelf rennen door de gangen van je school? Of verstoppen onder de tafels om vervolgens je tegenstander te verrassen? Met de leuke extra's die wij hebben, kun je je pakket upgraden om een geweldig uitje te creeëren. Zowel binnen als buiten! Denk hierbij aan de nacht van 8 of schoolkamp!


Ben je al om? Reserveer dan je pakket.

Laserflow
op je kinderfeestje

 

Ben jij ook zo dol op Fortnite of Brawl Stars? Jij zoekt de locatie uit, dat kan in de bossen. In een oude fabriek, bij jouw in de straat of in de speeltuin. Met onze laserguns kun je aan de slag gaan, op je eigen locatie!

Maak je lasergame party compleet door te kiezen voor bepaalde thema's. Wij maken de uitnodigingen voor je geheel in stijl, en jij print ze uit. Onze pakketten kun je gemakkelijk upgraden door extra guns aan toe te voegen. Maar denk ook aan een rookmachine, breaking lights, lichteffecten. Neon light in combinatie met Neon verf, maskers, opblaasbare obstakels.

Je kan zelfs je kinderfeestje geheel laten filmen! Erg leuk als aandenken van die geweldige feest.