Betaalbaar Lasergamen op locatie

De ultieme belevenis voor jong en oud

SPELVORMEN

Het huren van lasergame is geschikt voor jong en oud.
We hebben hieronder een aantal voorbeelden genoemd om je
een idee te geven hoe dat eruit zou kunnen zien.

Team Deathmatch

 

Minimaal spelers: 4
Aantal teams: 2
Tijd: 10 – 15 minuten

In Team Deathmatch speel je samen met je team. Probeer samen met je team zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Als je uitgeschakeld bent krijg je een strafpunt voor je team. Werk samen om de tegenstander als eerst uit te schakelen en win met je team. Het beste team zal zegevieren.


Het team met de minste strafpunten wint. Dit spel kan gespeeld worden met tijdslimiet of strafpuntenlimiet.

Free For All

 

Minimaal spelers: 2, maximaal 4
Tijd: 10 minuten


In Free-For-All is ieder voor zichzelf. Iedereen tegen iedereen. Er zijn geen teams, iedereen heeft een ander teamkleur en andere strategie. Het doel is om zo weinig mogelijk strafpunten te halen binnen de tijdslimiet. Ben je uitgeschakeld dan heb je een strafpunt.


De speler met de minste strafpunten wint. Dit spel kan gespeeld worden met tijdslimiet of strafpuntenlimiet.

Capture The Flag

 

Minimaal spelers: 4
Aantal teams: 2
Tijd: 10 – 20 minuten
Extra producten: 2 Targets


Elk team krijgt een Target of Laserflowvlag. Voordat het spel begint, plaatsen beide teams hun target zichtbaar op een gewenste vaste plek. Deze plek wordt het startpunt van het team. Ben je uitgeschakeld, dan is dit ook het punt waar vanaf je weer aan het spel gaat deelnemen.
Het doel is om de vlag(target) van de tegenstander te pakken terug te brengen naar jouw target.
Het team dat de target succesvol weet te pakken en terug te brengen naar zijn startpunt wint.


Regels:
1. Je moet het target van de tegenstander eerst veroveren. Dit doe je door het target 5 keer te raken. Het target zal vervolgens constant in jouw teamkleur blijven branden.


2. Pas als het target in jouw teamkleur blijf branden, mag je deze pakken. Wanneer je wordt uitgeschakeld als je het target in je bezit hebt, moet je deze neerleggen.


3. Wanneer de target op de grond ligt, mogen beide teams deze oppakken. Als het team van wie de target is, terugkomt op het startpunt, mag het team de target resetten door deze aan en uit te zetten. Het andere team moet nu opnieuw het target veroveren.

Search And Destroy
 

Minimaal spelers: 6
Aantal teams: 2
Tijd: 10 - 20 minuten
Producten: Light Battle Target


De targets dienen in dit spel als bommen. Er zijn 2 bommen (targets) aanwezig op het spelveld. Beide teams weten de locatie van de bommen. Je hebt maar 1 leven dus wees voorzichtig dat je die niet verspilt. De aanvallers moeten proberen de bommen onschadelijk te maken door de targets te veroveren. Dit kan gedaan worden door de target 5 keer te raken.

 

Lukt dit niet binnen de gestelde tijd, dan winnen de verdedigers. De verdedigers verdedigen de bommen door de aanvallers uit te schakelen. Als beide targets veroverd zijn, winnen de aanvallers.
Elke keer als een speler uitgeschakeld is, moet hij of zij zich melden bij de spelleider.

Infected
 

Minimaal spelers: 4
Aantal teams: 2
Tijd: 10 – 20 Minuten


Infected is een spel modes die begint met 1 of meer geïnfecteerde speler (team Rood). De andere spelers zijn team blauw. De geïnfecteerde speler probeert alle spelers van het andere team in zijn eigen team te veranderen. Het wordt steeds moeilijker om de geïnfecteerde spelers te stoppen. 1 voor 1 worden alle spelers getransformeerd naar het andere team.
Wanneer een speler van het andere team is uitgeschakeld dan moet diegene zich melden bij de spelleider, de spelleider zorgt ervoor dat de gun van deze speler wordt ingesteld op de teamkleur van de geïnfecteerde. Alle geïnfecteerde spelers blijven geïnfecteerd.
Zijn alle spelers in team rood dan wint het geïnfecteerde team zijn er nog spelers in team blauw wint team blauw.